هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

سخنگوی وزارت خارجه: روابط خوبی در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم

سخنگوی وزارت خارجه: روابط خوبی در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: فضای روابط با همسایگان در دولت سیزدهم متحول شده و در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و تجاری روابط تجاری کشورمان شتاب خوبی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی شنبه شب در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: در دولت سیزدهم روابط خارجی از حوزه مرکزی اکنون به استان‌ها و حتی شهرستان‌ها تسریع پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم سیاست روابط استان‌ها با همسایگان به عنوان یک اصل، دامنه آن‌ها تسریع پیدا کرده و استان‌ها می‌توانند در حوزه سیاست خارجی نقش جدی خود را در حوزه اقتصادی و تجاری ایفا کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: نگاه دولت به ارتقای نقش استان‌ها در روابط خارجی به واقع یک نگاه جدی و در تلاش است که این موضوع ارتقا یابد.

کنعانی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در زمینه روابط با همسایگان وضعیت بسیار خوبی را شاهد هستیم، بیان کرد: فضای روابط با همسایگان در این دولت متحول شده و در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و تجاری روابط تجاری ما شتاب خوبی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: به خاطر اینکه به شعار روابط با همسایگان جامعه عمل بپوشانیم روابط خوبی را در آسیای مرکزی، قفقاز و آذربایجان برقرار کردیم.

کنعانی عنوان کرد: در حوزه‌های خاص اقتصادی و تجاری با شرایط امیدآفرین فاصله‌های قابل توجهی داریم، اما روند ما دلگرم کننده است.

وی با اشاره به اینکه به اینکه خراسان جنوبی به لحاظ تمدنی قدمت زیادی دارد از ظرفیت‌های طبیعی و خدادادی متعددی هم برخوردار است، بیان کرد: اتاق‌های تعاون و بازرگانی می‌تواند نقش موثری در توسعه تجارت خارجی استان داشته باشند؛ همچنین میزبانی استان از هیات‌ها، سفرا و دیپلمات‌های خارجی نیز کمک کننده خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: این افراد پس از سفر به استان ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان را منتقل می‌کنند و از طرفی هم در جذب شرکت‌های خارجی به استان خیلی کمک کننده هستند. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار